Billige og dyre nissedrakter

Konklusjon: Svært varierende kvalitet på årets julenissedrakter.

Foto: Kenneth Larsen
Foto: Kenneth Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har blitt litt amerikanisert. Julenissen skal derfor ligne på Coca Cola-nissen, sier Niklas Plikk, tester av årets julenissekostymer.

- Må si meg enig med Niklas. Det er ikke jul før Cola-nissen ruller over skjermen, sier Kenneth Larsen, som har fotografert årets julenissekostymer.

For å ikke ta oss vann over hodet har vi testet kostymer fra seks forskjellige butikker. Fem av butikkene er tilgjengelig fra de fleste norske byer og tettsteder, mens Standard Festmagasinet er en spesialforretning i Oslo.

- Det var mange drakter, men noen skilte seg ut. Rødfargene var veldig forskjellige, og noen av draktene hadde flere kule detaljer enn andre. Spesielt den med joggebuksa skilte seg ut i negativ retning. Nissekjolene var utrolig kule, men de var også veldig forskjellige. Jeg synes nissen skal ha hvitt skjegg, stor mage, mørk stemme og briller, sier Miriam Johansen, tester av årets julenissekostymer.

Modellene er "håndplukket" fra Aller Internett, takk til Miriam Johansen fra Dingz, Niklas Plikk fra ITavisen og Jogrim Aabakken fra DinSide Motor. Miriam, Niklas, Jogrim, fotograf Kenneth og undertegnede har vurdert kostymene ut i fra utseende og pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer