Billigere alternativer

Det finnes alternativer til kostbare og tvilsomme private konsepter for boligformidling.

Publisert

Vil du søke etter leiebolig på en billigere og, antar vi, mer effektiv måte, finnes det alternativer. Du bør definitivt prøve disse før du gir deg i kast med kostbare listekjøp fra private boligformidlere.

Avisen selvsagt

Å lese avisannonser er den store vinneren. Her må du riktignok betale for avisen, eller ha tilgang til Internett (f.eks. Finn). Men da finner du alt fra den minste lille hybel, til store, kostbare villaer. Ulempen er at det er mange om beinet og kamp om de mest attraktive objektene på visningene. Spesielt ved studiestart da tusenvis av nye boligsøkere kommer på markedet samtidig.

Et alternativ er også å annonsere selv. Med litt smart markedsføring kan kanskje en liten rubrikkannonse skaffe deg flere potensielle leieobjekter. Vår medarbeider har selv forsøkt dette i midt i den heteste høstjakten, og fått mer enn tredve henvendelser på en liten annonse. Lov gjerne bort multer, rødvin eller oppdrettslaks mot tips som gir deg ny bolig. Skiller du deg ut i massen av annonser, er det lettere å få napp. Mest sannsynlig blir dette billigere enn å kjøpe lange lister sammen med andre desperate boligsøkere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer