Billigere for 380.000 mobilabonnenter

Fra november kan kunder med Telenors GSM Privat abonnement ringe til andre Telenorkunder for fire kroner mindre per minutt enn hva som er tilfelle i dag.

90pxl
90pxl Vis mer
Publisert

Fra 1. november vil du som har et GSM privatabonnement hos Telenor, ringe langt billigere til andre med mobilabonnementer hos Telenor. Mens du nå betaler nesten seks kroner per minutt om du ringer andre av Telenor Mobils abonnenter på dagtid, kan du om knapt en måned slippe unna med 1,99 per minutt. Ringer du mye til slike nummer, kan altså reduksjonen i mobilregningen bli betydelig.

380.000 kunder

Med unntak av de som har kontantkort, er den største kundegruppen hos Telenor Mobil de som har Privat GSM abonnement. Denne prisreduksjonen gjelder kun kunder med Privat GSM, men de er likevel nesten 380.000.

- Denne prisreduksjonen vil i gjennomsnitt gjøre regningen for våre GSM Privat abonnenter 233 kroner lavere i året, forteller informasjonssjef Ole Tom Nomeland i Telenor Mobil. Det betyr i følge Nomeland at Telenor Mobil mottar reduserte samtaleavgifter på rundt 88 millioner i året.

Selv om du som er Privat GSM abonnent får redusert prisen på å ringe til andre abonnenter hos Telenor, må du fortsatt betale det samme som før om du ringer mobiltelefoner i NetComs nett. Det betyr at du for slike samtaler fortsatt må ut med hele 5,99 i minuttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer