Billigere telefon for deg som ringer lite

De fleste rabatter er best for deg som ringer mye. Men nå har Telenor lansert en rabatt som belønner deg som ringer lite!

Billigere telefon for deg som ringer lite
Publisert

Telefonselskapene har naturlig nok mest fokus på kunder som kjøper mye av produktet deres, det vil si at de ringer mye. Men dette har Telenor nå snudd om på. Du som ringer svært lite kan nå få billigere telefonabonnement mot at du betaler mer for de få tellerskrittene du bruker. Dette er selvfølgelig ikke noe Telenor gjør bare for å være snill med deg som bruker telefonen lite. Tanken bak er å gjøre telefonen tilgjengelig også for dem som vil kunne ringes til, men som ikke vil ta kostnaden ved å ringe mye selv. Og for Telenor betyr det selvfølgelig ikke noe om det er du som ringer eller om du kun mottar samtaler fra andre. Telenor tjener penger på trafikken uansett.

Doble tellerskritt

Et vanlig telefonabonnement koster 149 kroner i måneden. Men ringer du lite kan det altså lønne seg å velge miniabonnementet som koster 33 kroner mindre hver måned. Det vil i utgangspunktet si at du sparer nesten 400 kroner i året i abonnementsavgift. Men får du noe, må du også regne med å gi noe. I dette tilfellet "får" du billigere månedsavgift mot at du må betale doble tellerskritt for de samtalene du ringer. (Med unntak av opplysningen, teletorgnummer, givernummer og tilleggstjenester.)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer