Billigere telefon uten prefiks NÅ!

Fra mandag kan de første telefonkundene glede seg over å kutte prisene med Telenors konkurrenter uten å huske prefikset først.

Billigere telefon uten prefiks NÅ!
Publisert

Tidligere har vi meldt at Telia og Tele2 allerede i mai vil gi sine kunder muligheten til å ringe uten prefiks. Nå er den store dagen snart her. Bor du i Oslo eller Akershus og vil bli (eller er) privatkunde hos en av disse selskapene kan du allerede fra mandag 10.05 ringe prefiksfritt!

På forskudd

Telenor og de andre leverandørene er forpliktet å organisere denne omleggingen innen 1. juni. Det innebærer blant annet at alle telefonkunder som ønsker det skal kunne ringe uten prefiks med den operatøren de selv velger. Og dette skal skje innen fem dager etter at Telenor har fått beskjed fra din valgte leverandør. Dette er også bakgrunnen for at Telenor har åpnet for at kunder i Oslo og Akershus skal kunne ringe prefiksfritt allerede nå. Tilbudet har både Telia og Tele2 grepet begjærlig, mens kunder at Teleman og Privatel nok må vente til 1. juli før de kan spare de første fire sifrene.

Meld deg inn

Hvem det er billigst å ringe med er både avhengig av hvor du bor og hvor du ringer. For å finne ut hvilket selskap som er billigst, kan du bruke DinSides telefonkalkulator. Der finner du priser fra både Telenor, Telia, Tele2, Teleman og Privatel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer