Billigere vintermoro

Det er ikke likegyldig hvor du kjøper vintervarene.

Det er penger å spare på vinterutstyret hvis du tar deg tid til å sammenligne priser.  Foto: colourbox.com
Det er penger å spare på vinterutstyret hvis du tar deg tid til å sammenligne priser. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg observerer enorme prisforskjeller mellom Oslo Sportslager, XXL, G-sport og Anton Sport. (...) Det som er rart, er at produktene er helt like i motsetning til el-bransjen hvor hver kjede har eget modellnummer. Med andre ord er man rimelig slapp hvis man ikke gjør en kjapp sammenligning, skriver DinSide-leser.

Han utroper butikkjeden XXL til vinneren på pris. Vi tok han på ordet og foretok noen stikkprøver blant årets vintervarer.

Det er faktisk en del kroner å spare på sportsutstyr. I forrige uke skrev vi om det enorme Adidas-utsalget med halv pris av lav pris. Her kan du lese mer

Vi har testet prisene på følgende varer:

  • Sorel Caribou Vinterstøvel
  • Crispi Evo NTN Telemarkstøvel
  • Helly Hansen Norse Down Bomber Jacket, herre

(Faksimile: XXL.no)
(Faksimile: XXL.no) Vis mer


Produktene vi har sett på, er et rent tilfeldig utvalg fra XXLs nettsider, men bekrefter at det er mye penger å spare på å være bevisst når man handler vinterutstyr i sportsbutikk.

Sorel Caribou vinterstøvel
EllosG-SportXXL
1.499,-1.499,-999,-
Helly Hansen Norse Down Bomber Jacket
G-SportHelly Hansen Brand StoreXXL
1.999,-1.999,-1.499,-
Crispi Evo NTN Telemarkstøvel
Oslo SportslagerSportsnett.noXXL
5.794,-5.499,-4.442,-


Hva med service?

Det er selvsagt flere faktorer enn pris som spiller inn når du skal gjøre et større kjøp. Noen vil si at service og kunnskap hos betjeningen kan være vel så viktig når du skal investere i dyrt vinterutstyr. Og hva hvis varen har feil eller mangler?

Vi testet kunnskapsnivået hos forskjellige sportsbutikker og sammenlignet dem med elektronikkbransjen. Mens selgerne av elektronikk kunne mye om kundens rettigheter, var selgerne i sportsbutikkene svært usikre på hva du har krav på.

En skijakke bør vare i fem år: Les mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer