Billigere vintermoro

Det er ikke likegyldig hvor du kjøper vintervarene.

Det er penger å spare på vinterutstyret hvis du tar deg tid til å sammenligne priser.  Foto: colourbox.com
Det er penger å spare på vinterutstyret hvis du tar deg tid til å sammenligne priser. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg observerer enorme prisforskjeller mellom Oslo Sportslager, XXL, G-sport og Anton Sport. (...) Det som er rart, er at produktene er helt like i motsetning til el-bransjen hvor hver kjede har eget modellnummer. Med andre ord er man rimelig slapp hvis man ikke gjør en kjapp sammenligning, skriver DinSide-leser.

Han utroper butikkjeden XXL til vinneren på pris. Vi tok han på ordet og foretok noen stikkprøver blant årets vintervarer.

Det er faktisk en del kroner å spare på sportsutstyr. I forrige uke skrev vi om det enorme Adidas-utsalget med halv pris av lav pris. Her kan du lese mer

Vi har testet prisene på følgende varer:

  • Sorel Caribou Vinterstøvel
  • Crispi Evo NTN Telemarkstøvel
  • Helly Hansen Norse Down Bomber Jacket, herre

Produktene vi har sett på, er et rent tilfeldig utvalg fra XXLs nettsider, men bekrefter at det er mye penger å spare på å være bevisst når man handler vinterutstyr i sportsbutikk.

Hva med service?

Det er selvsagt flere faktorer enn pris som spiller inn når du skal gjøre et større kjøp. Noen vil si at service og kunnskap hos betjeningen kan være vel så viktig når du skal investere i dyrt vinterutstyr. Og hva hvis varen har feil eller mangler?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer