Billigmerkene gir mest for pengene

Billigmerkene med dyre "storesøsken" gir mest for pengene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig å spare inn på både fuktighetskremer og kroppspleieprodukter, mens man betaler i dyre dommer for antirynkekremer. Dette ifølge ">KK.no.

Dersom du er en av dem som tenker at det er verdt å investere litt ekstra i kampen mot rynkene, bør du kanskje tenke om igjen.

Krem mot fett virker ikke

Nedarvingstradisjon

Ifølge ukebladet lønner det seg å velge billige merker som har en litt dyrere "storesøster".

De mer eksklusive merkene bruker store ressurser på forskning og utvikling, men etter en stund, eller når neste gode virkestoff er oppdaget, får de rimeligere merkene nyte godt av storesøsters forskning.

L'Oréal er et av firmaene som eier både dyrere merker som Helena Rubinstein, Lancôme og Biotherm - i tillegg til de ordinære L'Oréal- og Garnier-produktene som fås kjøpt i dagligvarebutikker.

Selskapets danske kommunikasjonsdirektør Sonja Christensen sier til magasinet KK at nøkkelen til gode lavprisprodukter nettopp ligger i en slik nedarvingstradisjon.

Som eksempel nevner hun anti-aldringsingredientsen Pro-Xylane som har jobbet seg "nedover" i prisklassene, fra Lancôme, via Vichy - til det billigste L'Oréal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer