Billigst kontantkort: SMS & MMS

Lyse Mobil Web Kontant er billigst, men siden de ikke er åpne for alle er NetComs mthr kontant-kort det beste valget.

Publisert
Sist oppdatert

Prisvinneren er Lyse Mobil Web Kontant, som med en årspris på 9.476 kroner er billigst av kontantkortene. Hovedæren for denne førsteplassen skyldes at Lyse kun tar 65 øre per tekstmelding.

Men alt er ikke like rosenrødt. For å kunne kjøpe dette kontantkortet må du nemlig være strømkunde hos Lyse energi. Det er det ikke alle som er.

Åpent for alle: NetCom billigst

NetCom mthr Kontant kaprer andreplassen totalt med en årspris på 10.158 kroner. I tillegg er NetCom tilgjengelige for alle landets mobilbrukere, og vil således passe bedre for SMS og MMS-generasjonen.

Gledelig er det også å endelig finne et Telenor produkt på pall-plass.

Telenor Djuice Kontant kaprer tredjeplassen, mye takket være deres Xtra-pakke som gir deg 30 gratis MMS. De er likevel nesten 600 kroner dyrere enn NetComs mthr-kort. (Xtra-pakkens MMS-tilbud blir utregnet av kalkulatoren.)

Bruksmønsteret brukt i kalkulatoren: 1 minutt per dag1 minutts samtalelengde (i snitt) 15 SMSer per dag5 MMSer per dag70 % går til Telenors nett, 30 til NetComs30% av samtalene skjer på dagtid på hverdagene70% av samtalene går til andre mobiltelefoner 20% av samtalene skjer i helgen

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer