Billigst på kontantkort

Chess Control er rimeligere i bruk enn Sense Cash, og er derfor billigst i kongeriket. Men er det et kontantkort?

Publisert
Sist oppdatert

Chess skal selge Control som et produkt for unge mennesker der foreldrene skal ha kontroll over utgiftene ved forhåndsbetaling.

DinSide tastet inn et ungdommelig ringemønster i DinSides mobiltelefonkalkulator.

Resultat? Chess er desidert mest lommebokvennlig.

Som tabellen viser er forskjellene voldsomme. Du sparer nesten 2.500 kroner på å velge Chess Control i stedet for Telenor Ring Kontant.

Igjen: Sky storselskapene. Du sparer tusenvis av kroner på det. Chess tilhører Telenors nett, og du får derfor like god dekning som Telenor-abonnenter.

MERK: Teletopias kontantkort - T3 PreLaunch - er ikke med i sammenligningen. Grunnen er at de foreløpig kun har dekning i Oslo-området.

Hva er det?

Kontantkort flest kjøpes i kiosken, og gir deg friheten til å bytte selskap når du vil. Er så Chess Control et kontantkort?

Mnja. Du får ingen regninger, og du kan ikke ringe mer når kortet er tomt. Kortet er nok likevel i gråsonen. Du må nemlig forhåndsbetale 50, 150 eller 250 kroner. Det gjør terskelen for å bytte selskap høyere.

Et annet tilbud med forhåndsbetaling er NetCom Youngtalk, som kommer på tredjeplass bak Sense Cash.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.