Billigst surfing hos Telenor

Tele2 har ennå ikke offentliggjort sine priser for internettsurfing fra 1. april. Men Telenor slår ihvertfall Telia ettertrykkelig.

Publisert

Internettsurferne utgjør allerede en stor del av trafikken i telenettet, og kampen om disse storforbrukerne av tellerskritt hardner til. I mars tilbyr både Telia og Tele2 lokale tellerskritt til omtrent halv pris ved surfing mot deres internettnoder.

Den 25. mars kommer så Telenor med sine nye priser, og dette vil antakelig gi støtet til nye runder med priskrig i tellerskrittmarkedet.

Familie & Venner Internett

Telenor har idag tre forskjellige typer Familie & Venner-rabatter. De består alle av du betaler ti kroner måneden for å få 20 prosent rabatt på visse typer samtaler. Nå kommer også Familie & Venner Internett.

Til forskjell fra de andre Familie & Venner-abonnementene gir Familie & Venner Internett en glideskalarabatt, avhengig av hvor mye du ringer hver måned. Også dette abonnementet koster 10 kroner måneden, og gir en rabatt på minimum 22 prosent, maksimum 30 prosent.

I motsetning til de andre Familie & Venner-abonnementene får du rabatt også på startprisen for samtalen (som fra 25. mars er gått opp til 45 øre).

Telenor gir heller ikke rabatt bare til sin egen internettnode, men også til de andre som bruker 810-numre, herunder Telia og Tele2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer