Billigst uten abonnement

Ericsson P800 er billigere uten abonnement i nettbutikker som Mpx og PCutstyr enn med abonnement hos Telehuset og Spaceworld.

Publisert
Sist oppdatert

Dermed er det ikke lenger noen grunn til å kjøpe "sponsede" telefoner og binde seg til et mobilselskap for et år eller to.

Billigst uten abonnement

 1. Se prisene


Prisene

Du sparer faktisk penger på å kjøpe Ericsson-telefonen, som nylig ble testet av DinSides dataredaksjon, uten abonnement i nettbutikkene:

 • PCutstyr og Mpx: 6.519 kroner inkludert frakt.

 • Telehuset og Spaceworld: 7.990/7.998 kroner med Telenor-abonnement (1 års binding)

  Billigst uten abonnement


  Butikkene som selger P800 nå, selger den internasjonale utgaven av telefonen.

  På engelsk

  Utgaven med norsk språk er, som vanlig når det gjelder Ericsson, forsinket. Den skulle vært ute hos forhandlerne tidlig i januar.

  Selv om den norske utgaven av telefonen antagelig ikke kommer i butikkene før om et par uker, tar noen nettbutikker mot bestillinger allerede nå. Vår prisliste består derfor både av priser for den internasjonale og den norske utgaven av Ericsson P800.

  En rekke kjente kjeder og butikker har ikke den internasjonale utgaven og tar ikke mot bestillinger på den norske versjonen. Blant disse er Elkjøp, Lefdal, Expert Bonus, Mobilland, Itbutikken.no og Multicom.

  Se alle prisene for Ericsson P800

 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer