Black Friday i USA

Nyt godt av de amerikanske tilbudene.

Når amerikanerne våkner i dag, bugner butikkene av ekstra gode tilbud. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen
Når amerikanerne våkner i dag, bugner butikkene av ekstra gode tilbud. Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USA gjør seg klar til en av årets store shoppingdager, og også du kan nyte godt av tilbudene. I dag er det Black Friday, tradisjonelt en av de viktigste dagene i året for den amerikanske handelsstanden.

I forbindelse med Black Friday kjører mange butikker egne tilbud og kampanjer. Den amerikanske økonomien er svært hardt rammet av finanskrisen, men så var det også i USA at problemene startet. Forventningene til årets tilbud er store. Handelsnæringen har insentiver til å sette ned prisene ekstra mye for å komme folk i møte.

Grisebillig jul i New York

Hvorfor gå glipp av de gode tilbudene? Noen av dem er bare tastetrykk unna. Husk at det er minst seks timers tidsforskjell til USA. Det betyr at du kan kjøpe deg litt tid - selv om de ivrigste netthandlerne nok er i gang allerede.

Dette må du huske når du handler fra utlandet

1) Sjekk om nettbutikken faktisk sender til Norge før du går inn og handler noe. Hvis butikken ikke sender ut av USA, finnes det måter å løse dette på. Med tjenester som JetCarrier.com kan du opprette en fiktiv adresse i USA der noen tar hånd om pakken og sender den videre til deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer