Blad for mange-millionærer

Er du veldig rik, kan kanskje dette bladet være noe for deg?

Publisert
Sist oppdatert

Har du penger, så kan du få. Har du ikke, så må du gå.

Ny klubb for verdens rikeste

Millionærmagasin

Det synes å være tanken bak en ny engelsk lansering, som er et magasin for mangemillionærer. Målet med Spear’s Wealth Management Survey, som bladet heter, er nemlig å treffe en særdeles attraktiv målgruppe.

For leserne må ha full lommebok. Det er faktisk et krav fra redaksjonens side. For å tilhøre målgruppen må man ha en formue på minst fem millioner pund, noe som tilsvarer mer enn 55 millioner norske kroner.

Oppfyller man kravene, er magasinet også enkelt å få tak i. Det blir nemlig sendt rett til døren. Bladet sendes til 30.000 navngitte mangemillionærer, blant annet suksessforfatteren J. K. Rowling (som har skrevet Harry Potter-bøkene).

Verdens ti rikeste ungkarer

DinSide for alle

Har du ikke så mange millioner, kan du godt glemme å lese magasinet. For det selges nemlig verken i kiosker eller via abonnementer. Redaksjonen sjekker derimot din formue, for å vurdere om du er en egnet leser.

I bladet kan man blant annet lese om hvordan man best sikrer særeie, hvilken skuddsikker bil som er best, og hvilket privatfly som er hottest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer