Ble 36 cm smalere

Ved hjelp av infrarød varme, grønnleire og bodywrapping.

Varmeinnpakning på armene skal ha oppstrammende effekt, og gis etter klientens ønsker og behov.   Foto: Per Ervland
Varmeinnpakning på armene skal ha oppstrammende effekt, og gis etter klientens ønsker og behov. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har kommet til testperson nummer to i artikkelserien der vi tester ut ulike slankemetoder ved klinikker i Oslo.

Som vi skrev i forrige uke, har fire kvinner over en fire-fem ukers periode latt seg riste, svette, vibrere og massere med jevne mellomrom, på sin vei mot drømmekroppen.

Den første behandlingen vi testet var Resolution 7

Vi vil presisere at det er vi som har valgt ut behandlingsmetodene, og klinikkene i testen har ingen binding til oss. Testpersonene er ikke ansatt i Aller Internett, men har selv opplevd at de trengte å slanke seg.

I løpet av de neste tre ukene vil vi presentere nye artikler med slankemetodene som er testet ut, før vi til slutt oppsummerer og overlater til uavhengige eksperter å gi en vurdering av de ulike metodene.

Stimulerer musklene

Denne uken er det Ultratone-behandlingen som skal under lupen. Produsenten markedsfører denne som intet mindre enn "verdens mest avanserte muskelstimulator for helse, skjønnhet og opptrening av svake muskler".

Ifølge innehaver av Klinikk Microderm, Anne Bolstad, passer den perfekt for alle som ønsker raske resultater.

- En rekke ulike programmer gjør det mulig å løse individuelle figurproblemer, og i tillegg hjelper behandlingen på blant annet dårlig rygg og inkontinens, sier hun til DinSide Helse.

Bolstad forteller at mange trenger et puff for å komme i gang, og opplever at motivasjonen øker hos klientene når de merker at buksen sitter løsere etter første time.

I denne videoen får du en smakebit på hvordan systemet fungerer:


Hun oppfordrer klientene sine til å gjøre enkle livsstilsendringer i hverdagen, da denne behandlingen er ment i tillegg til -og ikke istedet for.

- Det er viktig å bevege seg og passe på å spise et riktig sammensatt kosthold. Det ene påvirker selvsagt det andre, sier hun.

Les også: Vi avslører ti treningsmyter

Frukt og grønnleire

Vår testperson (40) ønsket å få figuren tilbake etter to tette fødsler i voksen alder. Med et klesskap fylt til randen med for trange klær ankom hun klinikken full av motivasjon.

- Jeg må innrømme at jeg hadde mine tvil om at jeg kunne bli slank igjen uten å måtte snu livet på hodet, men tenkte det kunne være verdt et forsøk. Men jeg vred meg litt da jeg fikk beskjed om at prosessen skulle settes i gang med to dagers faste, sier hun.

Etter to dagers lett faste med frukt og grønt, youghurt, te, vann og frukt -og grønnsaksjuice på menyen, følte hun imidlertid at det var overkommelig.

I tillegg til å følge den anbefalte dietten fikk hun med seg hjemmebehandlingsprodukter, som skulle hjelpe mot slapp hud og cellulitter. Hun brukte disse og en spesiell såpe med grov svamp i dusjen, og måtte drikke Argilex grønnleire for å rense kroppen innvendig.

Les også: Pisk, puls og blodsmak

Infrarød varme

- Det så like ekkelt ut som det hørtes ut som, men smakte ingenting. Grønnleiren skal hjelpe på fordøyelsen, mot tretthet og lav blodprosent. For meg hjalp det også at mannen min drakk et glass i solidaritet med meg, humrer hun.

På klinikken ble hun gitt behandlingene Ultratone og Slimming Bodywrapping. Ultratone-behandlingen skal aktivere lymfedreneringen og øke blodsirkulasjonen, mens Bodywrapping er en krem som smøres på nypeelet hud på lår, rumpe, mage og overarmer.

Deretter surres det på varmeførende folie, og klienten blir lagt i infrarød varme. Effekten skal gi glattere og strammere hud.

Se før og etter bildene og behandlingsforløpet her

Fire uker og ni behandlinger senere hadde hun minsket totalt 36 centimeter, fordelt over brystene, rundt midjen, hoftene og lårene, og gått ned 3,7 kilo.

Les også: Slik raser du ned i vekt

Passer klærne igjen


- Det viste seg å være enklere enn jeg trodde. Med unntak av kickstarten med vann- og fruktdietten har jeg endret på veldig lite. Jeg har en annen bevissthet på hva jeg putter i meg, men det føles ikke som noe offer. Sånn sett har behandlingen gjort det meste av jobben, sier hun.

I dag møter hun til behandling en gang i måneden, og har planer om å forsette med det en stund fremover. Klærne hun brukte før hun ble gravid, som hun var på nippet til å kaste, er igjen tatt i bruk.

- Mange har kommentert at jeg har blitt smalere, og jeg vil absolutt anbefale dette for folk som ikke har lyst til å snu livet opp ned for å bli slankere, sier hun.

Bolstad opplyser at alle som vil gjennomgå behandlingen må fylle ut en helsejournal, og behandlingen egner seg ikke for gravide og syke.

Prisen på Ultratone-behandlingen (uten innpakning) ligger på cirka tre og et halvt tusen kroner.

Les også: Treningspillen for sofagriser

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer