Ble rik på bladsamlingen sin

Bengt-Rune Holm fikk ikke småpenger da han solgte sine syv Fantomet-blader.

Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke skrev DinSide om en selger som hadde lagt ut en samling Fantomet-blader på Finn.no.

"Dette er unike blader som ikke finnes maken til", skrev selgeren, som ønsket bud over 70.000 kroner for de syv klassiske og velbevarte bladene.

Nå fortellere selgeren, Bengt-Rune Holm, at budene ikke lot vente på seg. To timer etter at annonsen ble lagt ut, var samlingen solgt. Og salgssummen? 100.000 kroner - eller cirka 14.300 kroner per blad.

Holm sier kjøperen er Norges største samler, og at det var veldig godt at bladene falt i nettopp denne personens hender. Holm fikk nemlig et høyere bud, men synes det var riktig å selge til samleren.

Kræsjkurs i nettsalg: Slik får du mest for dine varer på nettet

Bengt-Rune Holm er 100.000 kroner rikere, og syv Fantomet-blader fattigere.
Bengt-Rune Holm er 100.000 kroner rikere, og syv Fantomet-blader fattigere. Vis mer


Banjo til 93 millioner

100.000 kroner blir riktignok småtteri mot mye annet du finner til salgs på nettet. Vi fant for eksempel en banjo som selges for den nette sum av 93 millioner kroner.

Eller kanskje du har lyst til å kjøpe et telefonnummer til 1 million kroner? Noe for deg som vil ha et nummer som er lett å huske?

Du kan også slå kloa i tre leilighetsblokker i Sunndal til 30 millioner kroner, eller en gård i Nes kommune til 35 millioner.

Les også: 15 fryktelige funn på Finn

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer