Ble sugd slank

Ridebukselårene ble redusert i en eggeformet sykkel.

Ved hjelp av lett sykkeltrening gikk hun ned 4,4 kilo på fire uker. Foto: Privat
Ved hjelp av lett sykkeltrening gikk hun ned 4,4 kilo på fire uker. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blir du skeptisk når du ser annonser som skriker ''Gå ned en buksestørrelse på tre uker? ''Det skjønner vi svært godt. DinSide Helse har i denne artikkelserien fulgt fire kvinner som over en fire-fem ukers periode har latt seg riste, svette, vibrere og massere i forskjellige klinikker på veien mot drømmekroppen. Men har slankemetodene funket?

Sjekk vår test av Resolution 7 her

Sjekk vår test av Ultratone her

Sjekk vår test av Endermologi her

DinSide har valgt å teste fire forskjellige behandlingsmetoder på fire klinikker, som ikke har noen binding til oss. Vi vil også presisere at testpersonene ikke er ansatt i Aller Internett og heller ikke har tilknytning til journalistene.

I løpet av de to neste ukene vil vi presentere den siste slankemetoden vi har prøvd ut, før vi til slutt oppsummerer og overlater til uavhengige eksperter å gi en vurdering av de ulike metodene.

Punktforbrenning

Behandlingsmetode nummer fire kalles hypoxi, og den lover at man skal gå ned en buksestørrelse på tre uker. Vi ville teste om dette lot seg gjennomføre. Hypoxi er et vektreduserende treningskonsept som kombinerer vakuum, lett trening og et fornuftig kosthold. Vakuumet skal øke blodsirkulasjonen i problemområdene mage, hofte, sete og lår. Påstanden er at dette får fettforbrenningen i disse områdene til å øke betraktelig sammenliknet med vanlig fettforbrenningstrening.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer