Bli bensinagent for DinSide!

Vil du hjelpe oss med bensinpriser, får du brukernavn og passord i bensindesken og kan selv publisere priser på DinSide hele døgnet.

Publisert

Kan du se en bensinstasjon fra skrivebordet ditt eller arbeidsplassen hjemme? Kjører du daglig forbi en eller flere bensinstasjoner? Jobber du kanskje selv på en bensinstasjon? Da vil det ikke koste deg stort å være med på DinSides bensinprisdugnad. Du melder deg nå pr. epost og oppgir hvilken stasjon du vil følge. Vi sender deg brukernavn og passord til din egen side i bensinprisdesken. her ligger "dine" stajoner. Dette lar deg publisere direkte til internett. Når du har lagt inn priser her, vil de automatisk vises i bensinprislisten i løpet av ti minutter.

Ut av Østlandet

DinSide har vært så heldig å få ivrige rapportører til vår bensinprisliste i flere byer og tettsteder på Østlandet. Vi har såvidt noen stasjoner i Bergen også, men ellers er øvrige landsdeler for tiden ikke representert. Så om du sitter i Trondheim, Stavanger, Tromsø eller et annet sted i landet og har lett tilgang til lokale priser, hvorfor ikke delta?

Vi ville selvfølgelig også gjerne hatt kontakt med noen som jevnlig kjørte mellom byene, og som kunne rapportert stasjonene langs de mest trafikkerte landeveiene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer