Bli bensinrapportør

DinSides nettverk av drøyt 300 bensinprisrapportører er unikt i Norge. Ved å bli rapportør kan også du bidra til at bensinprisene går ned.

Bli bensinrapportør
Publisert

Vi trekker ut en DVD-film blant de som melder seg som ny rapportør innen 14. november.

I tillegg er bensinrapportørene med i trekningen om premier fire ganger i året. De siste gangene har vi delt ut 20 - 40 gavekort på CD-er. Tidligere har premiene blant annet vært diverse bilutstyr.

Overvåkning

De 1.200 bensinstasjonene her i landet følger godt med på hverandres priser. De har en felles interesse av å holde et høyt prisnivå, samtidig som de ikke vil tape markedsandeler.

Her er det bensinrapportørene gjør en viktig jobb: De overvåker 1931">bensinprisene effektivt og gjør det derfor enklere for folk flest å velge de billigste stasjonene.

Bilistene er allerede svært opptatt av de høye bensinprisene her i landet. Bensinprisrapportørenes arbeid gjør at vi faktisk kan unngå de dyre stasjonene.

Og gjør vi det, øker konkurransen mellom stasjonene.

Om alle stasjoner tar 10,24 for bensinen, unntatt én, som tar 9,99, vil vi tvinge alle stasjonene til å senke prisen til 9,99 om vi bare fyller på den billigste stasjonen.

Skap krig

I dag har vi rundt 300 rapportører. Med 1.200 bensinstasjoner er det ikke umulig å få en svært bred dekning på landsbasis - dersom hver rapportør følger tre - fire stasjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer