Bli en bedre elsker

Hver tredje mann kommer for tidlig, men fortvil ikke. Sexologene våre har satt sammen et kurs som fikser problemet.

Publisert
Sist oppdatert

Gjelder det deg? I noen tilfeller er mannen uvitende om at for tidlig utløsning er et problem for seksuallivet. Opplevelsen av hva som er et problem varierer veldig. Noen menn føler at det går for tidlig, fordi de ikke har klart å stimulere kvinnen til orgasme ved samleie.

Terapeuter og andre snakker for døve ører når vi forsøker å fortelle at det faktisk ikke er alle kvinner som får orgasme på denne måten. Enkelte menn krever av seg selv at de skal kunne stimulere en kvinne nærmest i timevis uten å få utløsning. Selv i slike tilfeller er ikke start-stopp teknikken løsningen på problemet.

Start-stopp teknikkenStart-stopp teknikken baserer seg på at partene kan samarbeide, og at kvinnen er sjenerøs nok til å sette til side sine behov for en tid. Det kan faktisk være ganske mye å be en kvinne om, som føler at hun i årevis har tidd stille om sine behov, og ikke blitt tilfredsstilt.

De fleste kvinner vil i utgangspunktet stille seg positive, men det kan være viktig at terapeutene er oppmerksomme på at hun kan føle at øvelsene blir en belastning.

Utgangspunktet for start-stopp teknikken, er sensualitetsøvelsene. Når begge er kommet så langt at de synes de kan gå videre, snakker terapeuten(e) nøye gjennom hva øvelsene innebærer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer