Bli en smart bankkunde

Den smarte bankkunden er flink til å bytte bank når det passer best.

Publisert
Sist oppdatert

Hvem som er din beste bankforbindelse varierer etter livssituasjonen du er i. De fleste av oss starter på bar bakke rundt de tjue.

I etableringsfasen må de fleste av oss finansiere boligen med lån, som vi nedbetaler etter hvert. Så ender vi forhåpentligvis som mange av dagens pensjonister, uten gjeld og med penger på bok.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hvilken bank som er den beste for deg vil derfor være avhengig av hva du trenger mest, for eksempel lav lånerente eller høy innskuddsrente. DinSides bankprislister kan til enhver tid fortelle deg hvem som er din beste bankpartner.

Liten er bra

Sparebankene gir ofte gode tilbud.
Sparebankene gir ofte gode tilbud. Vis mer

Vi har nå prislister på innskuddsrenter, boliglånsrenter, renter på Boligsparing for ungdom (BSU) og billånsrenter. På innskudd og boliglån finner du opp mot 150 banker. Noe færre banker tilbyr BSU og billån, og listene er følgelig litt kortere.


Prislistene inkluderer også alle de små sparebankene. Dette er en fordel, fordi det ofte er de små sparebankene som gir de beste rentebetingelsene.

Én for alle

Og det finnes en for alle. Men hvilken som er best, avhenger av din livsfase og dermed din økonomiske situasjon.


For er du 20, 30, 40 eller 50 år gammel? Din alder sier som sagt vanligvis noe om din økonomiske situasjon - med mindre du er så heldig at du er eneste arving til et imperium eller har en mesen som bidrar med nødvendig kapital.

Bla gjennom underartiklene våre og se hvordan du blir en smart bankkunde livet gjennom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer