Bli kvitt slitsomme telefonselgere!

Selv om du i et svakt øyeblikk har sagt ja til et "enestående" tilbud, kan du alltid angre deg. Å bruke angreretten kan kanskje også være en god måte å bli strøket fra salgsselskapenes telefonlister. Etter å ha "angret" alle dine kjøp vil de antagelig slutte å ringe...

Selv om noen prater deg trill rundt kan du angre kjøpet!
Selv om noen prater deg trill rundt kan du angre kjøpet! Vis mer
Publisert

Har du falt i fella og bitt på skrytetilbudet til en innpåsliten telefonselger? Etter at telefonrøret er lagt på kommer du kanskje på andre tanker.

Husk at du kan angre på kjøpet, Angrefristloven gjør at du skal slippe å sitte igjen med varer du egentlig ikke har bruk for.

Angrefristloven kan også brukes av deg som til stadighet dynges ned av uønsket reklame og slitsomme telefonoppringninger. DinSide har i en tidligere artikkel fortalt hvordan du kan 2543">kvitte deg med slitsomme telefonselgere og adressert reklame.

Ulempen er dessverre at dette ikke alltid virker. Dette kan ha forskjellige årsaker, men det virker som om selskapene ikke alltid er like nøye med å følge regelverket. Og årsaken er egentlig uvesentlig, det er like irriterende for det.

Har du derfor gjort ditt for å kvitte deg med de slitsomme selgerne uten at det har virket, vil vi anbefale at du tar igjen med samme mynt!

Gjør selgerne like frustrerte og oppgitte som det du har blitt. Bestill alt du får tilbud om, og send det så i retur med loven i hånd. Etter å ha gjort dette et par ganger kan du regne med at selv de mest skruppelløse katologhaiene vil fjerne deg fra sine lister...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer