Bli med til kaksebutikkene

DinSide har vært i Bergen. Vi ville finne ut om Bergen er den rette byen å handle i den dagen drømmen har gått i oppfyllelse, og vi har funnet mannen med penger på bok.

Publisert

At det regner en del i Bergen er vel noe alle vet og denne fredagen er intet unntak. Godt er det da at Bergen sentrum er konsentrert om ett lite område, for vi har en lang liste med navnene på eksklusive butikker foran oss.

Du kan også se ut som Thomas Giertsen

T. Michael er skredder av den gode gamle sorten. Han syr etter mål, men har også sin egen kolleksjon. Prisen på en spesialsydd dress ligger fra 10.000 kroner og oppover.

T. Michael bekrefter vår mistanke om at det er her Thomas Giertsen får sydd sine dresser, og han ser jo ikke så verst ut..

- Hit kommer folk som ønsker kvalitet. Jeg driver ikke med masseproduksjon, men konsentrerer meg om snittet og stoffkvaliteten fremfor at det skal passe for alle, forteller Michael. Heldigvis for oss syr han ikke bare dresser, men også dameklær. Silje får prøve en kåpe som helt klar kommer på ønskelisten til jul.

Lune høstplagg

Det ser ut som om Kløverhuset er ett godt sted å fortsette, for her finner vi en rekke av butikkene på listen vår under ett og samme tak. Vi vil jo ikke ødelegge frisyren i alt regnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer