Bli ølagent på Ølbørsen

KUPP: I DinSides Ølbørs er det registrert over 600 norske skjenkesteder. Sjekk om ditt utested ligger inne, og hjelp oss å holde prisene oppdatert. Som ølagent er du også med i trekningen av fete premier.

Publisert
Sist oppdatert

Lei av å betale overpris for de leskende dråpene?

Formålet med Ølbørsen er å gi ølelskere over hele landet en løpende guide over hvor du får kjøpt billig øl. Totalt ligger det inne over 600 registrerte skjenkesteder i Ølbørsen.

Det er imidlertid ikke alle prisene som vises nå. Vi trenger nemlig flere ølagenter som kan hjelpe oss med holde prisene oppdatert.

PREMIE: I løpet av neste uke vil vi derfor gi DVD-filmer eller bøker til tre av våre ølagenter - både nye og eksisterende agenter er selvsagt med i trekningen.

Hvor mye koster egentlig halvliteren?

Staten forsyner seg godt når det gjelder alkoholavgifter, men også utestedene tar sin del av kaka.

Slik blir regnestykket: 75 kroner for en halvliter: Merverdiavgiften utgjør 14,52 kroner, alkoavgiften utgjør 8,19 mens varekostnaden for pilsen er 5,48. Den totale prisen blir dermed 28,19 kroner.

Utestedets avanse blir her 46,81.-

60 kroner for en halvliter: Merverdiavgiften utgjør 11,61, alkoholavgiften utgjør 8,19 mens varekostnaden for pilsen er 5,48. Den totale prisen blir dermed 25,28 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer