Bli rik, halleluja!

Aldri har vi møtt maken til hemmelighetskremmeri og sett så mange nysgjerrige mennesker i ett og samme rom. Alt fra drosjesjåfører til TV-kjendiser var representert.

Publisert

Du kan tjene deg rik uten slit. Du bruker verken tid eller kalorier, og kan fortsette i din vanlige jobb. Dette var absolutt alt vi fikk vite på forhånd.

Kun for spesielt inviterte

Vi fikk tips om at et informasjonsmøte skulle finne sted, og at det bare var å møte opp. I ettertid ble vi imidlertid innstendig fortalt at vi egentlig måtte være invitert av noen innvidde i organisasjonen.

Da arrangørene fant ut at vi hadde sneket oss inn, ble vi nærmest tatt i forhør om hvordan i all verden vi hadde fått vite om dette.

Det faktum at i hvert fall fem andre i vår nærmeste omgangskrets har blitt såkalt invitert, kan kanskje tyde på at deres sikkerhetsrutiner ikke er så skuddsikre som de gjerne skal ha det til, ikke vet vi.

Vi fikk i hvert fall, aller nådigst, lov til å bli sittende. Og mens vi satt der, er det ikke fritt for at vi ble sittende og undre på om dette i bunn og grunn skulle vise seg å være en underorganisasjon av Frimurerlosjen.

Predikanter og andre tanter

Forventningsfulle satt vi klare til å begi oss inn i kunsten å bli rik. Ytterst på stolen satt vi med åpne ører og ventet på å få høre om veien frem til luksusbåter og ferier til Maldivene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer