Bli rik på premier!

Har du lyst på noe nytt men mangler penger? Nettkonkurranser blir stadig mer populære og mulighetene er mange. Har du lyst på ny bil? Vi viser deg hvor du kan vinne de beste premiene

Bli rik på premier!
Publisert

Mange firmaer ser på konkurranser som en viktig måte å profilere sine produkter på. Det kan du dra nytte av, for du kan nemlig vinne alt fra "simple" reklameartikler til dyre forbruksgjenstander.

Bare i Norge kan du finne et utall konkurranser med månedlige eller ukentlige trekninger. Som regel trenger du bare å oppgi din adresse, samt svare på noen enkle spørsmål for å være med i trekning av flotte premier.

Problemet med de ulike konkurransesidene er at de ofte har kort levetid, mange lenker blir derfor fort døde og det er irriterende. I tillegg er det ikke til å legge skjul på at du skal være veldig heldig før du vinner de aller beste premiene. Du får likevel gode muligheter til å ha det gøy underveis.

Med loven på DinSide

I Norge er det strenge regler for å arrangere konkurranser i forbindelse med markedsføring av produkter. Ifølge markedsføringslovens er det ikke nok hvis du bare må oppgi navn og adresse for å være med i en trekning. Konkurranser og lotterier må faktisk inneholde "oppgaveløsninger, eller andre prestasjoner fra lesernes side" for at de skal være lovlige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer