Blir det nachspiel?

Nå har vi prøvd både restaurant og bar med lite hell. Vi må nok gå hardere til verks, så vi prøver oss nå på nattklubben Metro.

Publisert

Etter vårt besøk på Ludvig Bar er vi innom Kontoret, Dickens, Dyvekes Vinkjeller, Banco Rotto og et par barer nede på bryggen uten at det gir noen resultater. Derfor går vi nå på Metro.

Klokken har allerede passert midnatt og vi begynner å bli ganske desperate etter denne mannen som vi nå har lett etter de siste dagene.

Det er jo ikke noe ukjent fenomen at det er mange desperate herrer på nattklubb like før stengetid, men vi håper nå at noen av disse er i vår målgruppe og samtidig viser sin interesse.

Coctails and Dreams

Vi sitter med hver vår drink i baren, og det tar ikke lange stunden før vi blir omringet av mange rare vesener.

Noen snakker høylydt om hvor mye kapital de skal svi av i løpet av kvelden, mens andre forsøker seg på mer diskret tilnærmelser. Det er nå en gang slik at de som snakker høyest om sin formue er de som har minst å skryte av, så særlig imponert blir vi vel ikke.

En vi raskt legger merke til er bartenderen. Selv om hans utseende i seg selv er nok til å påkalle vår oppmerksomhet, er det hans ferdigheter vi blir mest imponert over. Vi har faktisk ikke sett noe liknende siden vi så Tom Cruise sjonglere flaskene i filmen Coctail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer