Blir det raske middager under OL?

Her er Grandiosaen billigst.

Det er fort gjort å ty til enkle løsninger til middag under OL. Foto: Per Ervland
Det er fort gjort å ty til enkle løsninger til middag under OL. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kjedelig å stå på kjøkkenet og lage mat, mens alle andre sitter i stuen og hyler til TV-en. Du skulle gjerne fått med deg hvem som tar seieren, men da svir biffen seg.

Kjedelig, og derfor er det mange nordmenn som går til innkjøp av mer lettvinn og rask mat i forbindelse med OL. Og med lettvint og enkelt tenker vi som oftest Grandiosa eller pølser.

Butikkene vi var innom i vår minipristest, bekreftet antagelsene våre om at det er mange som spiser lettvint under OL. I flere av kjedene kunne du se at det var mange som hadde vært der før oss, både i disken der hvor de oppbevarer pizza, og der pølsene ligger.

Les også: Billig er ikke alltid sunt

DinSide har derfor sjekket prisene på den originale Grandiosaen og Gildes grillpølser, for å finne ut hvor det lønner seg å kjøpe hurtigmaten. I testen har vi plukket ut de fem kjedene som markedsfører seg som billigst, og hvor forbrukerne kanskje forventer å finne de billigste matvarene. Vi har også brukt disse kjedene fordi enkelte av deres butikker er små nok til å ha søndagsåpent.

Les også: - Er dette den beste butikken?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.