Blir du flådd?

Det tar deg et halvt minutt å finne det ut.

Det kan være mye penger å spare på å skifte mobilabonnement. Foto: Colourbox.com
Det kan være mye penger å spare på å skifte mobilabonnement. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det kommer stadig nye mobiloperatører og abonnementstyper på det norske mobilmarkedet. Sist ut er Ludo Mobil som blant annet tilbyr abonnementet Ludo Blå, der du selv bygger opp abonnementet slik du vil ha det.

Prisene for samtaler varierer i forhold til månedsprisen på de ulike abonnementstypene. Ringer du mye, bør du ha et abonnement med lave samtalepriser, selv om månedsprisen er høy. Bruker du mobiltelefonen sjelden, vil et abonnement med lavere månedspris og høyere samtalepriser være det gunstigste alternativet

>>>DinSides mobilkalkulator

Fra 350,- til mange tusen

Ifølge tall far Post- og teletilsynet ringes det i snitt i 170 minutter med hvert abonnement hver måned. Det sendes 102 sms hver måned og 2 MMS hver måned. Med dette forbruket er det liten tvil om hvilket abonnement du bør velge. Uansett om samtalene varer i 2 eller 10 minutter i snitt, er det Tele2 Sheriff som kommer best ut i vår kalkulator, med latterlige 349 kroner per år hvis samtalene dine varer i omtrent 4 minutter. Dette abonnementet gir deg nemlig 125 kroner i rabatt per måned som du disponerer fritt til å ringe eller sende sms.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.