BMW-eiere er mest fornøyd

Men hvilken bank og hvilket apotek liker vi best?

Kundebarometeret gir deg kanskje en pekepinn på hvor du vil bruke pengene dine? Foto: Colourbox.com
Kundebarometeret gir deg kanskje en pekepinn på hvor du vil bruke pengene dine? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BMW har Norges mest fornøyde kunder og vinner Kundetilfreshetsprisen 2009. Det viser Norsk kundebarometer fra Handelshøyskolen BI.

BMWs bilforhandlere oppnår i 2009 en kundetilfredshetsscore på 84,3 poeng av maksimalt 100 oppnåelige kundetilfredshetspoeng. Dette er det beste resultatet noensinne i Norsk Kundebarometers årlige målinger av kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere gjennom mer enn 10 år.

Dette er fjerde gang BMWs forhandlere blir målt i Norsk Kundebarometer, og de har i alle disse årene oppnådd en kundetilfredshet på over 80 poeng.

– Det er meget imponerende, sier prosjektleder Pål Rasmus Silseth i Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI i en pressemelding.

Se også: De beste nettbutikkene

Storseier til bilforhandlerne

BMW topper oversikten over bedriftene som har de mest fornøyde kundene. På plass nummer to kommer Toyota-forhandlerne, som har vunnet kundetilfredshetsprisene hele 6 ganger tidligere. På plass nummer tre finner vi fjorårets nummer 2, Skoda, som dermed sikrer alle de tre øverste plassene til bilforhandlere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer