Bokseren som varer en hel uke

Et helt unikt tekstil sørger for å drepe bakterier, ta opp vann og tørke fort.

Illustrasjonsbilde. Japenerne har utviklet drømmebokseren som varer en hel uke.  Foto: colourbox.com
Illustrasjonsbilde. Japenerne har utviklet drømmebokseren som varer en hel uke. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det eksisterer en utbredt praksis om at undertøyet aller helst bør skiftes hver dag. Og er det ikke du selv som sørger for å vaske bokseren, men mor, eller i verste fall kjæresten, forsøker du kanskje å overholde den praksisen i det lengste.

Men blir den nye bokseren fra japanerne tatt opp i markedet, kan du muligens slå deg til ro med en bokser du ikke behøver å bytte ut mer enn på søndager.

Japanerne har nemlig laget en bokser med så avanserte materialer at den nærmest er som en liten vaskemaskin i seg selv å regne.

Les også: Denne trusa kan koste deg helsa

Selvvask

Bokseren, som har fått navnet J-ware, har blitt laget med tanke på romfart, og planen er å kle astronauten Koichi Wakata i det selvrensende superundertøyet. Tanken bak ideen har vært å redusere mengden av klær som sendes til romstasjoner der vaskerom ikke er standard, skriver reuters.com.

J-ware er laget av et flammeresistent og antistatisk stoff, og den skal også være komfortabel å ha på seg. Det avanserte materialet vil drepe det meste av bakterier, absorbere vann og har egenskaper som gjøre at stoffet vil tørke raskt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer