Boksøk på Zoom

Publisert

Da vi testet Zoom.no i november, ved å søke etter Jostein Gaarders bok "Sofies verden" var det bare tre bokhandlere å velge mellom. Det er litt for lite til at søkemotoren skal ha noe særlig for seg. Da er det jo like enkelt å gå direkte til bokhandlerne på deres egne hjemmesider. Vi prøvde oss derfor på et nytt boksøk hos Zoom.no, og var spente på hva resultatet ville bli denne gang.

Nå var det andre boller...

På Zooms boksøk får du i dag priser fra Akademibokhandeln, Akademika, Amazon.com, Amazon.co.uk, Barnes & Noble, Bokkilden, Internetbokhandeln, The Internet Bookshop (iBS), myboox, og Norli og Tapir, forutsatt at de da har den boken du søker etter.

Det vil altså si at du har en mye større sjanse til å finne det beste tilbudet. Det er altså tydelig at Zoom.no har blitt langt bedre enn ved forrige test. Hva ble så resultatet?

Sofies verden / Sophie´s Choice av Jostein GaarderButikkLandPrisFormatLeveringstidPris med fraktAkademikaNorge79.-Pocket1-7 dager79.-iBSEngland58.-Pocket4-8 dager108.-amazon.co.ukEngland60.-Pocket4-14 dager109.-AkademibokhandelnSverige96.-Pocket3-35 dager138.-iBSEngland141.-Hardcover4-8 dager191.-AkademikaNorge198.-Hardcover1-7 dager198.-amazon.co.ukEngland171.-Hardcover4-14 dager220.-Det er toll- og momsfritt å handler bøker fra utlandet. Det gjør det ekstra lønnsomt for deg! Pris omregnet fra lokal valuta til norske kroner basert på Postbankens kurser.Som du ser av tabellen er det her store prisforskjeller, skal du pocketutgaven er Akademika den klare vinner med sine 79 kroner, mens Akademibokhandeln i Sverige er dyrest med hele 138 kroner. En prisforskjell på 59 kroner er absolutt verdt å ta med seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.