Boliglånsrenter: Nå utnyttes din sløvhet fullt ut!

Prisforskjellene mellom de store bankene og distriktsbankene øker! Storbankene utnytter grovt at du ikke tar deg bryet med å bytte til en billigere bank. Du kan spare nærmere 150 000 kroner på å flytte boliglånet fra Kreditkassen til Rindal Sparebank.

Publisert

DinSide har undersøkt boliglånsrentene i en rekke små og store banker. DinSides prisundersøkelse omfatter banker som vanligvis ikke blir fulgt av de store avisene eller andre media. Rindal Sparebank har de billigste boliglånene, så vidt foran Surnadal Sparebank og Sunndal Sparebank.

For et lån på 800 000 kroner med 20 års nedbetalingstid og sikkerhet innenfor 60 % av lånetakst tilbyr trekløveret boliglån til 6,32 og 6,33 prosents effektiv rente. For det samme lånet tar Kreditkassen (ikke programkunder) 7,24 prosent og DnB (programkunder) 7,14 prosent rente, altså nesten ett prosentpoeng mer enn de tre småbankene i Møre og Romsdal.

Flytter du boliglånet ditt, sparer du mellom sju og åtte tusen kroner per år. Over 20 år blir dette om lag 150 000 kroner til sammen. Bytt derfor bank nå! Det er enkelt og kan gi deg romsligere økonomi.

Åpen for alle

Banksjef Odd Inge Løfald i Rindal Sparebank er ikke overrasket over resultatet. - Vi var blant de første til å sette ned renta høsten 1998, og vil ikke være blant de første til å sette den opp. Dette betegner småbankene generelt. Dagens rentesats har vi hatt siden oktober i fjor, forteller Løfald.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer