Bør dere gå fra hverandre?

Lurer du på om det er på tide å avslutte forholdet? Her finner du en sjekkliste på 10 punkter som kan hjelpe deg å ta det rette valget.

Publisert
Sist oppdatert

Har du nettopp brutt med en kjæreste eller er i ferd med å gjøre det? Møt andre i samme situasjon her.

Hvis du ikke får det du vil og trenger av å være sammen med noen er det på tide å gå videre.

Selv om mange ser på dette som egoistisk, kan ikke forholdet være godt for noen dersom én av partene ikke er fornøyd. Det er mye sunnere å finne et forhold som passer for deg og gir deg det du trenger, enn å holde fast på et du ikke er fornøyd med.

Tenk deg omVi kjenner alle folk som lever i usunne forhold, men enten ikke vil eller kan forlate det. Disse personene bruker opp all energien sin på det hanglende forholdet, og livet er for kort for dette.

Et forhold skal berike livet ditt. Problemet er at mange forsaker sitt eget for å hjelpe andre med sitt. Det er bedre å bestemme seg for hva man vil, finne noen andre som også har gjort det, og se om dere kan passe sammen.

Tenk mer på hva du vil ha før du involverer deg romantisk med en annen. På den måten er sannsynligheten større for at du får et sunt forhold og raskt blir kvitt de usunne.

Gir opp egne drømmerNoen som lever i langvarige forhold finner etter hvert ut at de har gitt opp sine egne drømmer og fremtidsplaner for å passe med den andres. Det at det er så vanskelig å avslutte et forhold fører til at mange glemmer å tenke på seg selv. Dette skaper en frykt for tap og en usikkerhet som hjelper gjør at vi vil holde på at forhold som helt tydelig ikke er bra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer