Bør dere gå fra hverandre?

Lurer du på om det er på tide å avslutte forholdet? Her finner du sjekklisten du trenger for å finne ut om forholdet er liv laga, og hjelp til å gå fra noen uten å såre dem unødig.

Publisert
Sist oppdatert

Er det ikke håp?

Eksperter mener at dersom det ikke er barn involvert, er det på tide å avslutte et forhold når en av de involverte ikke lenger har nytte av forholdet. Hvis du ikke får det du vil og trenger av å være sammen med noen, er det på tide å gå videre.

Selv om mange ser på dette som egoistisk, kan ikke forholdet være godt for noen dersom én av partene ikke er fornøyd. Det er mye sunnere å finne et forhold som passer for deg og gir deg det du trenger, enn å holde fast på et du ikke er fornøyd med.

Vi kjenner alle noen som lever i et usunt forhold, men enten ikke vil eller kan forlate det. Disse personene bruker opp all energien sin på det hanglende forholdet, og det er livet for kort til.

Et forhold skal berike livet ditt. Problemet er at mange forsaker sitt eget for å hjelpe andre med sitt. Det er bedre å bestemme seg for hva man vil, finne noen andre som også har gjort det, og se om dere kan passe sammen.

Tenk litt over hva du vil ha før du involverer deg romantisk med en annen. På den måten er sannsynligheten større for at du får et sunt forhold og raskt blir kvitt de usunne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer