Bor du trygt?

Politiet er på nett, og legger ut statistikk over hvor det begås kriminalitet. Tønsberg og Bergen er de mest morderiske kommunene i landet, mens det blir stjålet flest våpen i Rogaland. Oslo og Skien er de største heroinkommunene, mens Kristiansand og Bærum leder hasjstatistikken.

Politiet er på nett, og legger ut informasjon til publikum. Foto: tore
Politiet er på nett, og legger ut informasjon til publikum. Foto: tore Vis mer
Publisert

Å bli kriminell er ikke noen god ide, - spesielt ikke når politiet nå legger ut bildet av deg på sine Most Wanted- nettsider . 31 år gamle Arsim Istrefi, knivstakk sin kone til døde, før han rømte landet, og ser du denne personen flytte inn i nabohuset, bør du ringe til politiet eller vurdere å flytte til en annen kommune.

Trygt i Norge

Det er interessant å kunne slå opp på internett for å se lese innbruddstatistikken denne måneden. Spesielt dersom du vurdere å gå til anskaffelse av tyverialarm eller skal på ferie snart. Det er også betryggende å lese at det ikke ble stjålet mer enn 24 AG3 automatrifler i fjor, og vi berømmer politiet for å være så åpne mot folket. I følge informasjonen vi fant hos Kripos, er Norge et relativt trygt land å bo i, og etterhvert som flere politikontorer kommer på nett vil du selv kunne undersøke hvilken kommune som er den tryggeste i landet.

Knut Kvaerner, konsulent i justisdepartementet, forteller til DinSide at det har blitt sendt ut et rundskriv som forteller om hva slags retningslinjer politikamrene har å forholde seg til på internett. - Å legge ut relevant informasjon er grunnidéen sier Kværner, og avslutter med å fortelle at det er en av politiets oppgaver å informere publikum om de kriminelle handlinger som har blitt begått.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer