- Bør jeg gå tur i dag?

Ikke rart Saera Kahns telefonregning ble høy...

Saera Kahn(Ap) skal ha brukt 1.100 kroner på spåtjenester i løpet av en dag. Vi har undersøkt hvor mange minutter spådom du får for den summen. Bildet er en montasje. Foto: Arbeiderpartiet/Colourbox
Saera Kahn(Ap) skal ha brukt 1.100 kroner på spåtjenester i løpet av en dag. Vi har undersøkt hvor mange minutter spådom du får for den summen. Bildet er en montasje. Foto: Arbeiderpartiet/Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken ble enda en politiker tatt i å lyve.

Arbeiderpartipolitiker og stortingsrepresentant Saera Kahn har fått mye oppmerksomhet den siste uken, på grunn av noen særs høye telefonregninger. Det tok ikke lang tid å finne ut hvorfor regningen var så høy. Hun hadde ringt spåkonetjenester og til utlandet.

Først nektet hun for samtalene med spåkoner og klarsynte, deretter snudde hun og innrømte teletorgsamtalene.

- Mine telefonregninger har vært meget høye. Jeg har imidlertid i ettertid dekket mine telefonutgifter selv og tilbakebetalt beløp som overstiger gjennomsnittlige telefonutgifter på Stortinget. Det har ikke tidligere kommet fram at store deler av utgiftene har vært knyttet til samtaler med alternative veiledere; såkalte klarsynte. Det beklager jeg på det sterkeste. Det medfører riktighet at jeg også har hatt private samtaler med utlandet, skriver Kahn i en pressemelding.

NB: DinSide erfarer at Saera Kahn trakk seg fra Arbeiderpartiet nominasjonsliste for en knapp time siden.

- Hun ringte oss klokka 14.50 og fortalte hun hadde bestemt seg for å trekke seg. Hun understreket at hun ikke har gjort noe ulovlig, men velger å trekke seg, sier Geir Axelsen, leder av nominasjonskomiteen i Oslo Ap, ifølge Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer