Botox - gjør det selv

Nå kommer advarslene. - Dette kan gi sjokkerende resultater, sier lege.

- Dette er helt sprøtt, advarer britisk plastisk kirurg. Foto: Colourbox.com
- Dette er helt sprøtt, advarer britisk plastisk kirurg. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du sett deg skikkelig lei av rynkene som begynner å poppe fram på ansiktet? …men tør ikke helt ta veien til et hudklinikk for å gjøre noe med det?

Da har det inntil nå vært mulig å gjøre noe med dette på egen hånd. For utrolig nok så har DIY (gjør-det-selv) Botox-pakker vært tilgjengelig via internett.

Det fant magasinet Which? Computing ut. De gjorde et søk på eBay, og fant en amerikansk forhandler av DIY Botox-pakker, som solgte pakkene til utlandet for $95, cirka 600 kroner.

Pakken besto av nåler, en saltoppløsning som Botox-pulveret skal blandes med og et ansiktskart som viser hvor middelet skal injiseres.

Les mer om Botox:Botox stopper svetteBotox kan hjelpe mot blæreproblemerFire rammet av Botox-kopiDu kan dø av Botox

Det høres jo ikke helt trygt ut å utføre dette på egenhånd, uten medisinsk ekspertise, men selgeren, en kvinne i Texas, hadde en løsning på dette også:

-Ikke noe problem

- Hvis du er redd for å stikke deg selv, finnes det et produkt som heter Inject-Ease (”sprøyte-lindring” red.adm), og da er det ikke noe problem å sette sprøyte, skriver hun i en e-mail til magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.