Brenn kalorier i snøen

Er du på jakt etter å finne formen i snøen? Da lurer du kanskje på hvilken vintersport som brenner mest kalorier? Vi gir deg svaret!

Publisert
Sist oppdatert

Vintersesongen går sakte men sikkert mot slutten, men det betyr likevel ikke at du må pakke ned vinterutstyret helt ennå. Du kan fremdeles nyte årets siste pudder. Hva med å forbrenne maksimalt med kalorier i samme slengen? Vi viser deg hvordan!

Langrenn. Langrenn er en klassiker som gir høy forbrenning, og som tærer spesielt på fettet. Og det gjør ikke noe om du ikke har det mest avanserte utstyret eller ikke har stått langrenn siden barneskolen. Du vil likevel komme deg etter litt øving.

Energiforbruk: Veldig høy. På seks kilometer kan du forbrenne 544 kcal.

Dersom målet ditt er fettforbrenning er det fult trøkk som gjelder

Truger. Stadig flere oppdager hvor lette moderne truger er å gå på, og bruker disse både over fjelltopper og på flate områder. Begge deler gir kondisjonstrening. Det gir enda bedre trening dersom du går fort og overdriver bevegelsene. Ta gjerne med noen staver i tillegg. Da vil du bli ordentlig god og svett.

Energiforbruk: Høy. I følge en amerikansk undersøkelse kan du med truger forbrenne 500-1000 kcal i timen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer