Bridgets tips til late jenter

Du trenger ikke bli treningsnarkoman for å bli tynn. Her gir vi deg treningstipsene for jenter med livsstil som Bridget Jones.

Publisert
Sist oppdatert

Alle som har lest eller sett filmen om Bridget Jones, vet at denne dama ikke er særlig begeistret for trening og sunt kosthold. Likevel vil hun gjerne kvitte seg med noen kilo, og her gir hun råd om hvordan du kan få din daglige treningsøkt uten å gjøre noe særlig for det.

Den engelske avisen The Mirror har satt sammen disse treningstipsene, som passer for jenter med en Bridget Jones-livsstil.

Du anbefales å fullføre to punkter fra de ulike listene hver uke. Så nå er det bare å sette i gang: Latskapstrening!

”Dette virker ikke engang som trening”Sladre med kolleger i 40 minutter hver dag (42 kalorier)Fem minutter ganger i trapper mens du sladrer med kolleger hver dag (43 kalorier)To turer til kaféen på den andre siden av veien for lett-cappuccino (94 kalorier)En time med å skrive og svare på flørtende e-poster (90 kalorier)25 turer til printeren og kopimaskinen (48 kalorier)30 minutter med å prøve ulike plagg før du forlater huset (95 kalorier)30 minutter med husarbeid for å bevise at du ikke lever i et grisehus (143 kalorier)

”Mer gøy enn jeg trodde”En times romantisk spasertur (285 kalorier)En time yoga for å komme på riktig vei mot et roligere liv (229 kalorier)To timer som disco-diva på dansegulvet (762 kalorier)90 minutter med å lage en fantastisk middag til venner (239 kalorier)45 minutter med shopping i lunchen (214 kalorier)75 minutter med galskaps-golf med venner på søndag (237 kalorier)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer