Brudekjole til 700 kroner

Kjolen fra Alibaba.com har kommet. Her ser du resultatet.

Husker du at vi bestilte brudekjole fra Alibaba.com? Nå har vi prøvd den. Foto: Synne Hellum Marschhäuser
Husker du at vi bestilte brudekjole fra Alibaba.com? Nå har vi prøvd den. Foto: Synne Hellum Marschhäuser Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Norge er det ikke uvanlig å måtte punge ut med 15.000 kroner for en enkel brudekjole. På nettstedet Alibaba.com selger de brudekjoler fra kr 200 og oppover, og de fleste forhandlerne kan sy etter dine mål. For godt til å være sant? DinSide gjorde en bestilling.

Her kan du lese alt om bestillingsprosessen

Drøyt en måned senere var kjolen oss i hende. Noe av forsinkelsen skyldes ikke leverandøren, men rot fra Posten samt noen forsinkelser i betalingen. Man kan derfor anta å ha kjolen cirka tre uker etter at man har overført pengene.

Selger motorsykler til 2.000 kroner!

Slik var kjolen!

Smaken er som kjent som baken. Derfor oppfordrer vi spesielt interesserte til å ta en titt på bildespesialen nedenfor. Vi reiste til brudesalongen Brudekjolen i Øvre Slottsgate i Oslo for å få låne underkjørt, sko og slør.

Var kjolen som på bildet?Svaret er definitivt nei. For det første gir bildet inntrykk av at kjolen er eggeskallhvit, mens vi mottok en kritthvit, nesten blåhvit variant. Det ble ikke spurt spesielt om farge i bestillingsprosessen, så dette må være et viktig tips til potensielle kjøpere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer