Bruker 51.840,- på festing

Hvor mye bruker du?

Har du regnet på hvor mye du bruker på fest og uteliv i løpet av et år? Foto: Colourbox.com
Har du regnet på hvor mye du bruker på fest og uteliv i løpet av et år? Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun bruker 51.840 kroner i året på fest og uteliv.

Nei, vi snakker ikke om en eller annen glamourmodell, men en helt vanlig, riktignok ung og singel, DinSide-journalist. Hvis du synes det høres mye ut, utfordrer vi deg til å teste deg selv.

Vi sier selvsagt ikke at du skal slutte å kose deg, men har du regnet på hvor mye du bruker på fest og uteliv i løpet av et helt år? Begynner du å merke de høye rentene, er det kanskje her du bør kutte.

Her drikker du billigst øl i høst

DinSide har utviklet en egen partykalkulator slik at du kan regne ut hvor mye du bruker på fest i året. DinSide-journalisten satte opp følgende regnestykke:

Hvor mye bruker du selv, tror du? Regn ut her

Vinsalget øker

Målt i ren alkohol (antall alkoholliter) drakk hver innbygger på 15 år og over gjennomsnittlig 1,51 liter alkohol i 1. kvartal i 2008. Det er en økning på 0,04 liter eller 2,7 prosent fra 1. kvartal i 2007.

I 1. kvartal ble det registrert omsatt 5,8 millioner liter ren alkohol. Dette fordelte seg på 2,6 millioner liter øl, 1,9 millioner liter vin, 1,1 millioner liter brennevin og 98 000 liter rusbrus, alt omregnet i alkoholliter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer