Livets største dag
En trenger ikke spare på alt - men en kan godt spare inn på noe. Enten dere har tenkt å bruke 20.000 eller 200.000 kroner på bryllupet, finnes det områder dere kan spare - uten at det på noen som helst måte trenger å virke billig.
Det er særlig to faktorer som avgjør hvor dyrt bryllupet blir: Hvor mange gjester dere inviterer, og lokalet - da særlig kuvertprisen, ifølge Ann Kristin Nissen, bryllupsplanlegger i det drammensbaserte firmaet Brudepikene.
En kuvert koster gjerne rundt 1.000 kroner per person, inkludert alkohol til maten. Ganger man dette beløpet med 50 gjester, er det 50.000 kroner - bare på selve middagen.
>> Les mer om å planlegge bryllupet!
Hennes to beste sparetips for å kutte disse kostnadene er:
Heilnorsk sparetips: Dugnad
Hvilke tjenester må profesjonelle gjøre og hva kan dere ordne selv? Rent bortsett fra å forrette selve vielsen, er det ingen regel som sier at du må ha profesjonell fotograf, kokk, servitør eller bryllupssanger i ditt bryllup.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger