Bypåsken - stadig bedre

Å tilbringe påsken i byen er ikke lenger ensbetydende med å glo i veggen. Men det er store forskjeller på aktivitetsnivået i de norske byene vi har undersøkt.

Publisert

Tidligere betydde bypåsken at man hadde minimalt å finne på utenfor husets fire vegger. Det mest aktive tilbudet var å løse Roald Øyens påskenøtter hver kveld. Sånn er det ikke lenger. DinSide har undersøkt aktivitetstilbudet i de store byene, og finner at norsk bypåske holder på å bli mer åpen og kontinental.

Åpne Oslo

Oslo går som regel fremst. I flere år allerede har hjemmesitterne i hovedstaden kunnet glede seg over økende åpenhet og aktivitetsnivå. I år kan "unge og urbane mennesker mellom 15 og 30 år" nyte godt av et helt nytt tilbud. Messen TrendLive forsøker seg med et ungdomsfrieri i Oslo Spektrum de aller helligste påskedagene (3-5. april). En trendmesse som kan by på moteklær og trendprodukter, og der alt som vises frem også kan kjøpes.

Ellers kan turistinformasjonen i Oslo fortelle om mange åpne museer. På deres internettsider kan du også finne åpningstider og datoer for andre arrangementer som utstillinger, konserter, sportsarrangementer og teaterforestillinger. Du vil finne masse å velge i uansett hvilken dag i påsken du føler behov for litt adspredelse. I tillegg holder Oslo Kino åpent hele påsken med fullt program.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer