Bytt startside med Internet Explorer 3

Det tar ca. ti sekunder å bytte hjemmeside/startside. Dermed vil Mocrosoft Internet Explorer 3 vise den siden DU vil se når du starter den, ikke den siden internettleverandøren din gjerne vil lede deg til.

Publisert

1) Først trykker du på "View" øverst i menylinjen til Microsoft Internet Explorer ("Vis" i den norske versjonen). Du kan klappe sammen menylinjene i Explorer så de tar mindre plass (ved å velge de forskjellige "Toolbars"/"Verktøylinjer" under "View"/"Vis"-menyen). Det er å anbefale: Når du først laster ned sider fra internett, vil du jo se så mye som mulig av dem.

Men den øverste, smale menylinjen vil alltid ligge der. Klikk på "View", så kommer det frem en rullegardinmeny.

2) Så klikker du på "Options" (eller "Alternativer" i den norske versjonen): Dette valget bringer deg til en lang rekke innstillinger du kan gjøre på nettleseren din. Du får nå opp et skjema som ser ut som en bunke arkivkort som er lagt oppå hverandre. En flik stikker opp på toppen av hvert kort.

3) Så trykker du på ordet "Navigation" ("Navigasjon" i den norske versjonen).  Du får nå se en side i skjemaet som er delt i tre horisontale rektangler. Det øverste rektanglet bærer tittelen "Start page". Du er fremme.

4) Så skriver du inn adressen til din nye startside. Du kan naturligvis velge hvilken som helst adresse på internett, men husk å få med http:// i begynnelsen av adressen. Om du ønsker å bruke DinSide som startside, så kopiér denne adressen inn i innfyllingsruten:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.