Bytt startside med Netscape Navigator 3

Det tar ca. ti sekunder å bytte hjemmeside/startside. Dermed vil Netscape Navigator 3 vise den siden DU vil se når du starter den, ikke den siden internettleverandøren din gjerne vil lede deg til.

Publisert

1) Først trykker du på "Options" øverst i menylinjen til Netscape Navigator.Du kan klappe sammen menylinjene i Netscape så de tar mindre plass (dette er andre valg under "Options"-menyen, nemlig "Show Toolbar"). Dette er å anbefale: Når du først laster ned sider fra internett, vil du jo se så mye som mulig av dem. Men den øverste,smale menylinjen vil alltid ligge der. Klikk på "Options", så kommer det frem en rullegardinmeny.

2) Så klikker du på "General Preferences...". Dette valget bringer deg til en lang rekke innstillinger du kan gjøre på nettleseren din. Du får nå opp et skjema som viser en slags arkivkort lagt oppå hverandre. Bare tittelen på hvert kort er synlig i toppen.

3) Så trykker du på ordet "Appearance".  Du får nå se en side i skjemaet som er delt i tre horisontale rektangler. Det midterste rektanglet bærer tittelen "Startup". Du er fremme.

4) Så skriver du inn adressen til din nye startside. Du kan naturligvis velge hvilken som helst adresse på internett, men husk å få med http:// i begynnelsen av adressen. Om du ønsker å bruke DinSide som startside, så kopiér denne adressen inn i innfyllingsruten:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer