Canon sliter med leveringen

Øyvind Lunde har ventet i fem måneder på en skriver fra Canon. 5.000 andre kunder er i samme situasjon.

Publisert
Sist oppdatert

- Jeg bestilte skriveren Canon Bubble Jet i965 i november, men har ennå ikke fått den, sier Lunde til DinSide.

Saken blir ikke bedre av at han ble lovet skriveren kjapt.

Kritisk

- Ifølge importøren var den ventet inn i løpet av en til to uker. Og hver gang jeg har vært i kontakt med dem, er skriveren ventet "om to uker".

Lunde vet at skriveren, som lar deg skrive ut direkte på CD/DVD, er populær. Likevel stiller han spørsmålstegn ved Canons seriøsitet.

- Det hjelper lite om Canons produkter vinner tester og får god omtale når selskapet ikke klarer å levere varene, sier han.

Flere venter

Utallige henvendelser og purringer til distributør, salgssjefer, produkt- og ordreansvarlige hos Canon har kun gitt tomme løfter.

- En av sjefene ved Canon Norge kunne fortelle at rundt 1.000 norske kunder venter på akkurat denne skriveren, sier Lunde.

I en markedssituasjon er det konkurranse det handler om. Som våken kunde vil Øyvind Lunde benytte seg av mulighetene det gir. Forsinkelsene gjør dette vanskelig.

Ikke uvanlig

- Hva om Olympus kommer med et bedre produkt mens du venter på din Canon? Hva hvis du har betalt og prisen går ned mens du venter?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.