Cavalli til H&M-priser

Nestemann ut med en designkolleksjon for Hennes & Mauritz blir den italienske stjernedesigneren Roberto Cavalli.

Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har H&M samarbeidet med en rekke store designere, som har laget limited edition-kolleksjoner for den svenske billigkjeden.

Regn ut: Hvor mye er du verdt?

Ser vi bort ifra de to siste popdronning-kolleksjonene har klærene som er formgitt av eksterne designerne vært en knallsuksess. Det har vært stor rift om klærene, og de har stort sett solgt ut i rekordfart.

Klærene har til og med blitt svartebørs-materiale. Forrige års designkolleksjon av Viktor og Rolf gikk for mangedobbel pris på ebay.

Klær man kan drømme om

Årets designersamarbeid er det den italienske stjernedesigneren Roberto Cavalli som står for. Cavalli har en gjennomført romantisk og glamorøs stil, så her kan det være duket for å gjøre noen ordentlige kupp for dem som vanligvis kan se langt etter hans kreasjoner.

- Jeg er stolt over å skulle bringe den livlige og positive ånden som kjennetegner arbeidet mitt til et nytt publikum, som vil kunne se og tolke stilen min individuelt. (...) Jeg skal tilføre en anelse festivitas og drømmer, sier Roberto Cavalli.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer