Cell Network (tidl. New Media Science)

Cell Network (det nye navnet til de fusjonerte selskapene New Media Science, Linne Group og Cell Consulting Group) arbeider med eBusiness-prosjekter – strategi, prosjekt­ledelse, design, implementering og systemintegrasjon. Internett og webteknologi sentralt.

Publisert

Profil: Goder etter stillingsnivå og ansiennitet. Firmaet skal opptre ryddig, engasjert og sexy (innovative).

Arbeidstid: Kjernetid mellom 9 og 15 med flexitid. Muligheter for avspasering, men "stor arbeidsmengde har gjort avspasering vanskelig".

Permisjonsordninger: Dekker mer enn 6 x G ved svangerskap etter stillingsnivå og ansiennitet. Også pappapermisjon etter vanlige regler. De ansatte kan bruke et gitt antall timer av arbeidstida til kurs og videreutdanning årlig. Permisjon gis også ved ønske, særlig til de som har jobbet mye i perioder. Ønskelig med permisjoner under en måned og over seks måneder.

Ferie: 4 uker.

Lønn: Individuelle lønnsordninger med opsjoner. Lønnsbonuser gis til ansatte på de to øverste nivåene, mens ansatte på laveste nivå får betalt for overtida. Arbeidsdeling: Organisasjonen er delt i fire "familier" (avdelinger). De ansatte fordelt over tre nivåer.

Hjemmearbeid: De ansatte kan jobbe hjemme om lag en dag per uke. Vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Frynsegoder: Telefon, abonnementer og bedriftshelsetjeneste, men ikke bil. Dekningsbeløpet varierer etter stillingsnivå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer