Charles støtter alternativ medisin

Alternativ medisin er en av prinsen av Wales's hjertesaker, og han gir penger til amerikansk forskning på området, melder det britiske kongehuset.

Publisert
Sist oppdatert

Charles støtter alternativ medisinAlternativ medisin er en av prinsen av Wales’s hjertesaker, og han gir penger til amerikansk forskning på området, melder det britiske kongehuset.

Prinsen har sagt ja til å støtte forskning på alternativ medisin ved en forskningsinstitusjon i USA, skriver nyhetstjenesten Ananova.

Han har godkjent en donasjon av et ukjent beløp til US National Centre for Complementary and Alternative Medicine, bekrefter Buckingham Palace.

Instituttet forsker på medisin for ”kropp-og-sjel”, inkludert bruken av misteltorn i behandlingen av kreft.

Donasjonen ble gjort etter at prinsen og Camilla Parker Bowles møtte doktor Marc Blackman, som er faglig leder av instituttet i Maryland.

Blackman og hans kone var gjester på en middag hjemme hos prinsen i november i fjor, der de diskuterte medisin og behandling.

Etter middagen ville prinsen gi en donasjon til instituttet fra den ideelle organisasjonen Prince of Wales Foundation, som har base i Washington.

- Den amerikanske organisasjonen har gitt en donasjon til instituttet. Jeg kan ikke bekrefte hvor mye, eller eksakt hva pengene skal gå til, sier en talskvinne for prinsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer