Chilimobil vil selge billige mobiler i kiosken

Fra i dag kan du kjøpe billig kontantkort-mobil

Utrolig, men sant: Det lages fortsatt mobiler med taster, og prisen er lav. Men lønner det seg med kontantkort? Foto: Produktbilde
Utrolig, men sant: Det lages fortsatt mobiler med taster, og prisen er lav. Men lønner det seg med kontantkort? Foto: Produktbilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av april startet mobilselskapet Chilimobil med kontantkort-abonnement i Norge, og lovet da at de skulle kutte prisene for de 1.5 million nordmenn som fortsatt sverger til kontantkort.

I dag går de et steg videre, og gir kundene mulighet til å kjøpe rimelige mobiltelefoner.

Mobiltelefonene skal også bli lette å få tak i, de selges nemlig på Reitangruppens 550 utsalgssteder, nærmere bestemt Narvesen, 7-Eleven og Shell/7-Eleven.

Ny mobil til 299 kroner

I første omgang er det to ulike mobiltelefoner til salgs. Den aller billigste er Nokia 100 som skal koste 299 kroner (avbildet øverst), mens den litt mer avanserte Nokia C1-01 vil koste 499 kroner.

Begge de to modellene er det vi i dag vil anse som svært enkle mobiltelefoner, men for deg som kun trenger å være tilgjengelig eller har et svært lavt forbruk, kan det uansett holde i lange baner.

Uansett hvilken mobil du velger vil telefonene være ferdig oppfylt med 50 kroner i gratis ringetid, og i følge pressemeldingen er de satt opp slik at de automatisk aktiveres når du tar den første samtalen. Mobiltelefonene kan altså brukes med en gang de kjøpes i butikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer